Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta på Varuförsörjningen. Den främsta är att vi alla på Varuförsörjningen har ett viktigt uppdrag – att hjälpa vården utföra sitt arbete på bästa sätt . För oss är värdeskapande, rätt kvalitet och serviceinriktad centrala nyckelord. Vår vision är att skapa den goda affären med medborgarens bästa i fokus.

På Varuförsörjningen finns det ett stort engagemang. Här är vi trygga i våra roller och vi har kul på jobbet. Om du trivs med ett högt tempo, att arbeta tillsammans med andra och är intresserad av offentlig upphandling/inköp är du varmt välkommen att söka till våra lediga tjänster.

Vårt huvudkontor ligger i Uppsala där de flesta av oss har vår arbetsplats men vi har även kontor i Örebro, Västerås och Eskilstuna.

Vi erbjuder dig

Förutom ett arbete inom ett spännande verksamhetsområde får du ett flertal förmåner såsom friskvårdsbidrag, flextid och tjänstepension.

Vi har flexibla arbetstider och du kan till stora delar styra över din arbetsdag själv.

Vi kan också erbjuda

Kompetensutveckling

Vi satsar mycket på kompetensutveckling av vår personal och genomför flertalet interna utbildningar under året. Det finns också möjlighet att gå externa kurser utefter ditt behov. Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag, ta ansvar för sina jobb och forma sin egen utveckling. 

God arbetsmiljö

En bra arbetsmiljö är viktigt för oss och vi arbetar därför kontinuerligt med arbetsmiljöfrågor. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler där varje medarbetar har en arbetsplats med skrivbord och stol anpassade för just sina behov.

Vi hjälps alla åt med att skapa en trevlig arbetsplats.

 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Jobba hos oss

Praktik

Om du är intresserad av att göra praktik hos oss kan du skicka in en ansökan via formuläret ovan. Skriv tydligt att det är just en praktikplats du är intresserad av.

Kundtjänst